Heulebrug nieuws

Heulebrug Zomerbar

Heulebrug bruist ! Dat kan u deze zomer al gaan ontdekken. In afwachting van de finale invulling van de commerciële ruimte langs het Kraaiennestplein, opent het Heulebrug buurtcomité tijdens de zomermaanden zelf de Heulebrug Zomerbar.

Op 14, 21 en 28 juli en op 4, 11 en 18 augustus kan iedereen de sfeer van Heulebrug gaan ‘voorproeven’. De zomerbar is geopend telkens van 11u tot 18u.

Allen daarheen !

HEULEBRUG GAZET | ZOMER 2018

De zomerse Heulebrug Gazet is gearriveerd !

Lees hem hier !

In deze editie: - Heulebrug met de fiets - Werfupdate - Altijd welkom voor een bezoek - Recept | Fruitige salade - Zomers genieten : het Kraaiennestplein - Heulebrug nieuwtjes - Interieurtrends 2018 - Eventkalender Knokke-Heist -

Ontdek Heulebrug met de fiets

Zin om deze zomer de regio te verkennen op een sportieve manier? Met de Heulebrug fietsroute ontdekt u de mooiste plekjes in Heist en omstreken.

De routekaart met uitleg kunt u vinden bij de toeristische dienst van Knokke en Heist, als ook bij de makelaars van het Heulebrug woonproject.

Veel plezier !

het Heulebrug team

Heulebrug op Nieuwbouwzondag

Kom langs en ontdek het charmantste dorp aan de kust op zondag 22 april !

We ontvangen u graag op het Kraaiennestplein in Knokke-Heist van 10u tot 17u. Kuier rond door de gezellige straatjes, geniet met een drankje en een hapje, en bezoek de kijkappartementen. Heeft u specifieke woonvragen? Onze woonadviseurs en makelaars geven graag een woordje uitleg. Breng zeker ook uw kinderen of kleinkinderen mee, want er staat een leuk springkasteel !

Tot dan !

het Heulebrug team