Wedstrijd

Inzendingen

Bart N
Ik was er al een paar keer met de fiets gepasseerd en lijkt me ideaal gelegen om naar mijn werk in Zeebrugge te gaan en voor mijn vrouw ook die in St andries werkt. Rustig, dicht bij zee en een nieuwbouw waaraan je niet ieder jaar iets van werken aan hoeft te doen. Ideaal!

Joeri M
Voor de rust en de natuur

Martha VK
Weg van de onaangename drukte, files, en het meer dan asociale Antwerpen, het zou een ware droom zijn om in Heulebrug te wonen!

Kurt V
Met roots in West-Vlaanderen is het onvermijdelijk dat ik daar ooit terug naartoe keer, want hoe fantastisch zou het zijn om op een boogscheut van de kust, centrum Knokke-Heist, en het rustige Nederlandse Zeeland te wonen. Laat ze in Antwerpen dan maar verstikken in hun 3.000 wegenwerken en files!

Isabel H ​​
Intussen woon ik al een 10-tal jaar in Limburg, maar de nabijheid van de kust uit mijn jeugd, blijf ik missen. De rust, de natuur, de geur van de zilte lucht en de gezelligheid zijn dé troeven van Heulebrug.

Geert H
Als echt Antwerpenaar en fier op mijn stad, kom ik als nieuwe eigenaar van een appartement in Heulebrug, genieten van mijn weekend aan zee.

Ben VH
Heulebrug is buitengewoon prachtig. De architectuur en de aandacht voor groen is magnifiek.  De heulebrug ademt rust uit. Wie wil er niet in de hemel wonen tijdens zijn leven op aarde.

Nicole B
Waarom ???? We hebben gehuurd en hopelijk verhuis op 30 september en we kijken uit naar de rust en het mooie appartement meer hoef ik daar niet aan toe te voegen

Willy VdW 
rustige ligging,binnen bereik van zee&strand,warenhuizen enz...

Peter DC
Prachtig woonerf , betaalbaar voor KNOKKE-HEIST

An VH
Zeer rustig wonen, ook de uitstraling van de woningen heeft rust door de uniformiteit! zeer geslaagd project

Jean B 
Absolute rust aan de kust, de mooie omgeving is een super beleving.

Mieke D
Lijkt mij zo'n mooie site , dicht bij zee ,precies een pittoresk dorpje op zijn eigen ! Veel succes en dikke proficiat met zo'n mooie realisatie !

Kelly P
Als jonge mens / koppel is het een van de weinige plaatsen waar het nog min of meer betaalbaar is in de nabije omgeving van Knokke-Heist. Bovendien heb ik altijd een beetje dat "vakantiegevoel" als ik in Heulebrug rondwandel doordat het een cosy wijk is waarbij er gekozen werd voor 1 bepaalde stijl.

B
Ons weekend verblijf, als we er zijn is het steeds genieten . Natuur ,rust , wandelen langs romantische straatjes ,kinderen die nog op straat kunnen spelen , gewoon ZALIG!!!!!

Wedstrijdformulier

Win een helikoptervlucht voor 2 personen boven Knokke-Heist en ontdek Heulebrug vanuit de lucht ! Deelnemen kan t.e.m. zondag 17 september. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd vanaf woensdag 20 september. ( wedstrijdreglement )

 

De wedstrijd is afgelopen. We maken zo snel mogelijk de winnaar bekend.